В райдержадміністрації відбулися громадські обговорення щодо розроблення містобудівної документації з будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва

Дата: 23.07.2021 15:39
Кількість переглядів: 401

23 липня в Бучанській районній державній адміністрації відбулися громадські обговорення щодо розроблення містобудівної документації «Детальний план території щодо будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва від автомобільної дороги Київ – Ковель – Ягодин (М-07) до автомобільної дороги Київ – Чоп (М-06) (орієнтовною площею 285 га) на території Бучанського району Київської області». 

Фото без опису

Вищезазначена містобудівна документація виконана на підставі розпорядження Бучанської районної державної адміністрації Київської області від 07.05.2021 р. № 51.

Фото без опису

Метою розроблення детального плану території є визначення планувальної організації і функціонального призначення території, планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень, напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території, а також організація транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки.

В громадських обговореннях взяли участь понад 50 осіб. Слід зазначити, що найбільше заперечень надходило від представників та адвокатів, що представляли інтереси ТОВ «Нігма». Фактично, громадські обговорення детального плану території перейшли в жваву дискусію із зазначеними представниками ТОВ «Нігма», які в більшій мірі ініціювали розгляд земельних питань й питань щодо порядку розроблення детального плану території та процедури проведення громадських обговорень, чим, в свою чергу, не давали змоги іншим учасникам обговорень належно висловити свою думку щодо розробленого проєкту містобудівної документації.

Всі скарги взяті до уваги, а зауваження та пропозиції внесені до протоколу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень