Бучанський район долучився до святкування 1033 річниці Дня Хрещення Руси-України

Дата: 24.07.2021 15:43
Кількість переглядів: 332

24 липня на території парку “Київська Русь” у селі Копачів Обухівського району відбулося святкування 1033-ї річниці Дня Хрещення Руси-України.

Фото без опису

У святкуванні взяли участь усі райони Київської області, з яких першість тримав Бучанський район, представлений всіма 12-ма громадами, з презентаційними майданчиками, де були висвітлені особливості територіального колориту, культурні надбання, економічний та туристичний потенціали краю.

Фото без опису

Зокрема голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Володін у супроводі голови Бучанської районної державної адміністрації Миколи Ляшенка першим відвідав презентацію громад Бучанського краю, ознайомившись зі здобутками і досягненнями регіону в різних галузях народного господарства та оглянувши вироби народних умільців і майстрів декоративно-прикладного мистецтва, серед яких кожна громада відзначилась своєю унікальністю та здобутками.

Фото без опису

Наприкінці свята Микола Ляшенко нагородив представників громад Бучанського району, окремих діячів, колективів, підприємств відзнаками і подякував за співпрацю, створення святкової атмосфери на святі та особистий вагомий внесок у розвиток району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень