Заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Максим Петльований відвідав КНП "Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Дата: 02.08.2021 08:15
Кількість переглядів: 256

З метою інспектування процесу щеплення населення Макарівської територіальної громади проти гострої респіраторної хвороби COVID – 19 30 липня 2021 року заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Максим Петльований відвідав КНП "Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги", який знаходиться за адресою м. Макарів, вул. Богдана Хмельницького, 62-А (корпус 2).

Фото без опису

В цілому вакцинація в центрі проходить організовано, в приміщенні є зал для очікування, щеплення й перебування після процедури, прийом пацієнтів здійснюється за попереднім записом. Переважно мешканці громади робили щеплення вакциною “Moderna”. Станом на 14 годину провакциновано 75 пацієнтів.
Бучанська районна державна адміністрація щиро вдячна медикам за оперативність та відданість своїй справі, і закликає жителів Макарівської територіальної громади вакцинуватися! Піклуйтеся про себе та Ваших близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень