За сприяння Бучанської райдержадміністрації організовано проведення першого етапу вакцинації від коронавірусної хвороби вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech мешканців житлового комплексу "Чайка"

Дата: 02.08.2021 08:22
Кількість переглядів: 209

Бучанська районна державна адміністрація, на чолі з Ляшенко Миколою Миколайовичем, спільно з забудовником ЖК «Чайка» – девелоперською компанією «ОМОКС», на чолі з Кулагіним Олексієм Володимировичем, та медичним центром «Чайка» під керівництвом Левченко Надії Віталіївни організували для мешканців житлового комплексу проведення першого етапу вакцинації від коронавірусної хвороби вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

150 сімей ЖК «Чайка» вже вакцинувались, отримавши виключну можливість захистити себе та своїх рідних від підступного вірусу.
Голова Бучанської РДА особисто був присутній під час щеплення, турбуючись як проходить весь процес імунізації населення.
Висококваліфіковані спеціалісти медичного центру /Чайка, на чолі з головним лікарем Левченко Надією Віталіївною, радо надали приміщення та на найвищому рівні організували процес вакцинації мешканців.
Група компаній «Чайка» та мешканці житлового комплексу висловлюють вдячність Голові Бучанскьої РДА Ляшенку Миколі Миколайовичу, його команді та усім, хто приймав участь в організації вакцинації мешканців ЖК, втілюючи на практиці надзвичайно важливу мету – піклування про найдорогоцінніше для кожної людини – здоров’я.
Щиро дякуємо Бучанській районній державній адміністрації, Бучанському центру первинної медико-санітарної допомоги, медичному центру /Чайка та особисто:
- голові адміністрації Ляшенку Миколі Миколайовичу;
- першому заступнику голови адміністрації Діхтяруку Андрію Борисовичу;
- заступнику голови адміністрації по гуманітарних питаннях Петльованому Максиму Юрійовичу;
- головному спеціалісту відділу інформаційної діяльності та комунікацій Івановій Оксані Миколаївні;
- керуючому власнику девелоперської компанії «ОМОКС» Кулагіну Олексію Володимировичу;
- керівнику медичного центру «Чайка» Левченко Надії Віталіївні.
Група компаній «Чайка» й надалі піклуватиметься про своїх співробітників та мешканців житлового комплексу, адже здоров’я – найцінніший дар!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень