Микола Ляшенко провів нараду зі старостами територіальних громад Бучанського району

Дата: 04.08.2021 10:24
Кількість переглядів: 305

03 серпня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів нараду зі старостами територіальних громад Бучанського району, під час якої обговорили проблемні питання старостинських округів громад Бучанського району Київської області та шляхи їх вирішення, підготовку до опалювального сезону 2021/2022 об’єктів соціальної інфраструктури, а також  здійснення заходів для вакцинації населення Бучанського району проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Серед проблем, які піднімалися, найбільша увага припадала проблемам  автодорожньої інфраструктури, а саме руйнуванню доріг великоваговими транспортними засобами, ремонт доріг, мостів та автобусних зупинок. Також були названі проблеми з  ремонтом шкіл та дитячих садочків, будівництвом сміттєпереробного заводу, забрудненням водоймищ та незаконним вивозом торфу, співробітництвом з ДТЕК.

З метою якісної підготовки до опалювального сезону 2021/2022 об’єктів соціальної та культурної інфраструктури звернув увагу старост на важливість вчасного ремонту котельного та насосного обладнання, ремонту систем теплопостачання у школах, садочках, лікарнях тощо, а також, у разі необхідності, повну заміну мереж теплопостачання на деяких ділянках теплотраси.

Крім того, голова Бучанської райдержадміністрації наголосив на важливості підписання керівниками відповідних закладів договорів про надання послуг з постачання теплової енергії, електроенергії та надання послуг з постачання гарячої води заздалегідь.
В рамках активізації та здійснення заходів для вакцинації населення проти гострої респіраторної хвороби COVID-19 підкреслив, що головним завданням старост є донести до людей інформацію про необхідність щеплення та поінформувати про пункти вакцинації, їх контакти, а також всі можливі способи логістики до цих пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень