В КНП «Гостмельський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гостомельської селищної ради відбулося щеплення жителів населених пунктів громади проти COVID-19

Дата: 05.08.2021 18:32
Кількість переглядів: 516

Завдяки спільним заходам Бучанської районної державної адміністрації, Бучанського центру первинної медико-санітарної медицини та Гостомельської селищної ради сьогодні 5 серпня було забезпечено централізоване підвезення та вакцинування проти гострої респіраторної хвороби COVID-19 більше 100 мешканців населених пунктів громади та працівників мережі магазинів «Фора» в КНП «Гостмельський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гостомельської селищної ради, що знаходиться за адресою с. Гостомель, вул. Свято-Покровська, 73 Д, приміщення 164.

Фото без опису

Крім того, керівництвом Бучанської райдержадміністрації був здійснений огляд частини приміщення Центру після капітального ремонту. На завершальній стадії знаходяться педіатричне та дитяче відділення, денний стаціонар на 2 ліжка, маніпуляційна кімната та кабінет для щеплень, гінекологічний кабінет.

Слід відмітити, що при виконанні робіт в Центрі враховані вимоги та стандарти доступності.

Приміщення відповідає потребам, буде забезпечене усім необхідним для надання первинної медичної допомоги пацієнтам та проведення необхідних ін’єкцій, обстежень та аналізів.

Фото без опису

За інформацією начальника відділу охорони здоров’я Гостомельської селищної ради Сергія Статкевича, КНП «Гостмельський центр первинної медико-санітарної допомоги» планують урочисто відкрити до святкування 30-річчя Незалежності України 20 серпня 2021 року.

Фото без опису

Висловлюємо щиру подяку колективу Бучанський центр первинної медико-санітарної допомоги та його керівництву Оксані Джам та Жанні Лінчук за пророблену роботу.

Наступного тижня централізована вакцинація мешканців Гостомельської громади продовжиться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень