У Макарівській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування проведено модернізацію приймального відділення

Дата: 06.08.2021 11:12
Кількість переглядів: 337

У рамках капітального ремонту КНП "Макарівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Макарівської селищної ради, об’єкт облаштували всім необхідним для надання невідкладної хірургічної допомоги пацієнтам.

Фото без опису

«Є випадки, коли відлік іде на хвилини й життя пацієнта може врятувати лише термінова операція. Саме тому ми працюємо над тим, щоб опорні лікарні Київщини були забезпечені всім необхідним для надання ургентної допомоги. Приймальне відділення лікарні в Макарові – це один із прикладів нашої реалізації Програми Президента Володимира Зеленського Велике будівництво. Під час ремонту врахували всі норми інклюзивності й встановили пандуси, щоб люди з інвалідністю могли безперешкодно потрапити до медзакладу. Роботи там уже завершені», – прокоментував очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Фото без опису

Загальна вартість капітального ремонту склала понад 2 млн грн з державного бюджету. За ці кошти в приймальному відділенні облаштували кабінети для надання планової та ургентної допомоги хворим, а також сучасну нову операційну залу, травматологічний кабінет, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів, протишокову палату, ізолятор, консультативно-оглядове приміщення та процедурно-перев’язувальну палату.

Фото без опису

Зазначимо: Макарівська багатопрофільна клінічна лікарня розрахована на 120 ліжко-місць і щорічно приймає понад 75 тис. пацієнтів. Статус опорного медзаклад отримав у минулому році.

За матеріалами Київської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень