У Макарівській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування проведено модернізацію приймального відділення

Дата: 06.08.2021 11:12
Кількість переглядів: 317

У рамках капітального ремонту КНП "Макарівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Макарівської селищної ради, об’єкт облаштували всім необхідним для надання невідкладної хірургічної допомоги пацієнтам.

«Є випадки, коли відлік іде на хвилини й життя пацієнта може врятувати лише термінова операція. Саме тому ми працюємо над тим, щоб опорні лікарні Київщини були забезпечені всім необхідним для надання ургентної допомоги. Приймальне відділення лікарні в Макарові – це один із прикладів нашої реалізації Програми Президента Володимира Зеленського Велике будівництво. Під час ремонту врахували всі норми інклюзивності й встановили пандуси, щоб люди з інвалідністю могли безперешкодно потрапити до медзакладу. Роботи там уже завершені», – прокоментував очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Загальна вартість капітального ремонту склала понад 2 млн грн з державного бюджету. За ці кошти в приймальному відділенні облаштували кабінети для надання планової та ургентної допомоги хворим, а також сучасну нову операційну залу, травматологічний кабінет, приміщення з ліжками тимчасового перебування пацієнтів, протишокову палату, ізолятор, консультативно-оглядове приміщення та процедурно-перев’язувальну палату.

Зазначимо: Макарівська багатопрофільна клінічна лікарня розрахована на 120 ліжко-місць і щорічно приймає понад 75 тис. пацієнтів. Статус опорного медзаклад отримав у минулому році.

За матеріалами Київської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень