Триває щеплення жителів населених пунктів району проти COVID-19

Дата: 06.08.2021 13:18
Кількість переглядів: 396

6 серпня в КНП «Петропавлівсько-Борщагівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» за адресою с. Петропалівська Борщагівка, вул. Шкільна, 23 проводять повторне щеплення вакциною «AstraZeneca» проти гострої респіраторної хвороби COVID-19 мешканцям Дмитрівської територіальної громади, які були доставлені до пункту вакцинації автобусом. До процесу організації централізованого підвезення мешканців громади до пункту вакцинації долучилася староста округу № 1 Дмитрівська сільська рада  Людмила Закаблук.

Крім того, в пункті вакцинації за вищевказаною адресою на даний момент проводять щеплення вакцинами «Moderna»,  «Pfizer» та  «CoronaVac». На сьогодні заплановано прийняти понад 300 осіб.
Інформуємо, що вчора 5 серпня в пункті вакцинації Петропалівської Борщагівки мобільною бригадою Білогородського центру первинної медико-санітарної медицини було щеплено вакциною «Moderna» понад 300 осіб.

Бучанська районна державна адміністрація вдячна медикам за відданість справі, та вкотре закликає мешканців територіальних громад Бучанського району до вакцинації.
Бережіть себе та Ваших рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень