ВАЖЛИВО! Щодо тарифів на перевезення в приміському пасажирському транспорті

Дата: 09.08.2021 08:48
Кількість переглядів: 232

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін обговорив зниження тарифів на проїзд в приміському пасажирському транспорті регіону з основними перевізниками, які обслуговують переважну більшість маршрутів області.

Фото без опису

«Розумію складнощі, з якими довелося стикнутися перевізникам протягом 2020-2021 року через локдаун та інші проблеми. Всі знають, що вжиті обмеження були вимушеними. Але, на жаль, наразі ми зіштовхнулись з тим, що частина перевізників підвищила тарифи, що викликало значне соціальне напруження серед мешканців Київщини.», – зазначив голова області.
На деяких маршрутах йдеться про підняття тарифів на більш ніж 20%, що не завжди є обґрунтованим. В першу чергу це стосується маршрутів частини Бучанського району та Васильківського напрямку. Тому очільник Київщини звернувся до перевізників врахувати соціальну складову та спроможність пасажирів сплачувати за ці послуги.
Учасники наради дійшли компромісного рішення переглянути тарифи на проїзд на тих маршрутах, де підвищення відбувались протягом 2021 року, виходячи з того, що таке підвищення не може перевищувати 15-18% або в грошовому вимірі це складає не більше 1-2 грн.
Перегляд цих тарифів має відбутися не пізніше понеділка, 9 серпня 2021 року.
Більше деталей тут: https://bit.ly/3Aevqs0

Київська обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень