Пройшла робоча нарада з питань якісної підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення району в осінньо-зимовий період 2021/2022 років

Дата: 11.08.2021 16:11
Кількість переглядів: 240

З метою якісної підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення району в осінньо-зимовий період 2021/2022 років проведено робочу нараду під головуванням заступника голови Бучанської райдержадміністрації  Дениса Денисюка.

Фото без опису

Участь у заході взяли представники Управління державного енергетичного нагляду в Київській області, АТ "Київоблгаз",  представники органів місцевого самоврядування та структурних підрозділів Бучанської райдержадміністрації.

Під час обговорення було розглянуто питання індивідуальних договорів та необхідності погашення заборгованості перед компаніями - постачальниками послуг.
За результатами заслуховування представників місцевої влади та керівників підприємств, відповідальних за підготовку до опалювального сезону, було підсумовано, що фактичний рівень підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району в цілому відповідає готовності до сезону.

Фото без опису

Крім того,  на нараді піднімалися проблемні питання, які загрожують своєчасному початку та сталому проходженню опалювального сезону в громадах  та надано рекомендації щодо їх усунення.

Наприкінці наради Віталій Бондар, начальник управління економічної політики та розвитку територій райдержадміністрації, наголосив, що питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий постійно перебуває на особистому контролі керівництва кожної з територіальних громад району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень