Роботодавців запрошуємо до співпраці

Дата: 13.08.2021 08:25
Кількість переглядів: 241

12 серпня, за ініціативи Києво-Святошинського районного центру зайнятості, для укріплення шляхів взаємовигідної співпраці, проведено робочу зустріч директора Києво-Святошинського районного центру зайнятості Андрія Іванова з керівником Києво-Святошинського відділу державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров’я України» Євгеном Ковнацьким.

Фото без опису

Основні функції відділу державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров’я України»: здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду та контролю за дотриманням вимог санітарного законодавства, реалізація першочергових заходів щодо профілактики інфекційних та неінфекційних хвороб.
  В ході зустрічі директор Києво-Святошинського районного центру зайнятості презентував послуги служби зайнятості, в тому числі з використанням новітніх технологій, розповів про переваги співпраці роботодавця з центром зайнятості, особливу увагу приділено питанню захисту прав працівників, своєчасності та повноти виплати заробітної плати, дотримання державних гарантій трудового колективу. А також, учасниками заходу обговорено питання оформлення найманої праці за трудовими договорами та договорами цивільно-правового характеру, належного оформлення трудових відносин та недопущення нелегального працевлаштування.
          Керівники обговорили поточні та перспективні потреби установи в кадрах та можливості служби зайнятості у оперативному підборі персоналу із застосуванням елементів рекрутингу.
Результатом зустрічі стало узгодження шляхів подальшої співпраці служби зайнятості та роботодавця щодо підбору якісного кадрового потенціалу з урахуванням нагальних та перспективних потреб установи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень