Міні-ярмарок вакансій – дієвий захід з підбору працівників

Дата: 27.08.2021 11:05
Кількість переглядів: 222

Для якісного задоволення кадрових потреб та ефективного підбору персоналу на замовлення роботодавця, в приміщенні Києво - Святошинського районного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для Києво-Святошинського відділу державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я».

Фото без опису

Перед запрошеними виступила представник установи - Тетяна Ткачова, яка ознайомила присутніх з вакансіями: головного бухгалтера, касира  з виконанням обов’язків фахівця кадрової служби, надала інформацію про посадові обов’язки, завдання, транспортну доступність, графік роботи та рівень заробітної плати. Кожен присутній мав змогу отримати компетентну відповідь на поставлене запитання. 

У заході прийняли участь 10 осіб з числа безробітних, які перебувають на обліку у Києво-Святошинському районному центрі зайнятості. Запрошені пройшли співбесіду з роботодавцем, після якої було домовлено додаткову зустріч з тими особами, яких дані вакансії зацікавили.

Фото без опису

По завершенню заходу представник Києво-Святошинського відділу державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я» – Христина Хаймова висловила подяку фахівцям центру зайнятості за проведений захід, відзначивши високий рівень його організації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень