До уваги виконавчих органів міських рад, сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад, державних центрів комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю, що належать до сфери управління Мінсоцполітики

Дата: 31.08.2021 11:08
Кількість переглядів: 215

Відбулось засідання робочої групи Міністерства соціальної політики України щодо забезпечення транспортними засобами спеціалізованого призначення для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, та інших маломобільних груп населення.

Було прийнято рішення щодо надання в користування транспортних засобів спеціалізованого призначення виконавчим органам рад, реабілітаційним закладам, що належать до сфери управління Мінсоцполітики, які надали повні пакети документів.

Фото без опису

Відповідні накази Мінсоцполітики за результатами засідання робочої групи будуть розміщені на сайті Мінсоцполітики в рубриці „Особам з інвалідністю? (розділ „Програма придбання для ОТГ спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату?).

Водночас інформуємо, що Мінсоцполітики буде проведено додатковий прийом заяв від виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, державних центрів комплексної реабілітації для осіб (дітей) з інвалідністю, державних і казенних експериментальних протезно-ортопедичних підприємств, що належать до сфери управління Мінсоцполітики, для використання залишків бюджетних коштів, передбачених для придбання транспортних засобів спеціалізованого призначення, про що буде повідомлено на офіційному веб-сайті Міністерства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень