В райдержадміністрації обговорили питання створення молодіжної наукової ради при Бучанській райдержадміністрації

Дата: 01.09.2021 15:07
Кількість переглядів: 193

Цього тижня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів зустріч з доктором технічних наук, старшим науковим співробітником Інституту газу НАН України, професором Національного авіаційного університету Костянтином Сімейко.

Фото без опису

Обговорили питання створення молодіжної наукової ради при Бучанській райдержадміністрації з метою наукового супроводу, надання експертних висновків, нових наукових підходів, сучасних і креативних поглядів для реалізації життєзабезпечувальних інфраструктурних проєктів у районі.

Головна ідея діяльності сучасної Молодіжної наукової ради при Бучанській райдержадміністрації – це формування молодіжного наукового потенціалу в районі, здатного якісно вирішувати організаційні, освітні, наукові питання та при цьому мати платформу і можливість для реалізації своїх ідей та себе як особистості.

Молодіжна наукова рада при Бучанській райдержадміністрації повинна стати рушійною силою впровадження новітніх і сучасних форм та підходів розвитку району в усіх напрямках соціально-економічного життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень