Микола Ляшенко взяв участь у заходах з відкриття нового корпусу Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - художнього профілю № 1 ім. А.С.Макаренка

Дата: 01.09.2021 15:11
Кількість переглядів: 215

01 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом з першим заступником голови Бучанської райдержадміністрації Андрієм Діхтяруком побував на відкритті нового корпусу Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - художнього профілю № 1.

Фото без опису

Захід пройшов за участю голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, голови парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака,  голови Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка, народного депутата Олександра Горобця, Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Фото без опису

Під час відвідування Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи № 1 гості оглянули новий навчальний корпус освітнього закладу та привітали педагогічний та учнівський колективи з початком нового навчального року в нових стінах.

Фото без опису

«Впевнений, це зробить навчання школярів та роботу вчителів комфортнішими. А ми зі свого боку — центральна та місцева влада — маємо робити все від нас залежне, щоб школи були сучасними, а навчання — якісним», — сказав Дмитро Разумков.

Фото без опису

У свою чергу Голова парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак відзначив, що новий корпус школи — це якісний освітній простір.

«Ми нарешті починаємо 1 вересня в очному режимі і ця школа буде наповнена радісним сміхом дітей, які бажають отримати нові знання. Сподіваюся, цей рік буде успішний для всіх», — наголосив він.

Фото без опису

У новому корпусі школи розташовані сучасні навчальні кабінети та лабораторії, кабінет психолога та соціального педагога, актова зала на 250 місць, ресурсна кімната, сучасна бібліотека-медіатека та ін. Будівництво корпусу розпочалося у квітні 2020 року та здійснено виключно за кошти місцевого бюджету.

За матеріалами https://www.facebook.com/verkhovna.rada.ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень