Посилення співпраці з Westinghouse сприятиме зміцненню енергетичної незалежності України, - Герман Галущенко

Дата: 01.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 202

Міністр енергетики України Герман Галущенко і керівництво НАЕК «Енергоатом» та Westinghouse Electric обговорили плани поглиблення українсько-американської співпраці у сфері ядерної енергетики.

Фото без опису

Йшлося про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та спільних проєктів із можливістю залучення до них американських фінансових інституцій.

«Поглиблення партнерства Енергоатома з Westinghouse сприятиме зміцненню енергетичної безпеки нашої держави. Ми будемо розширювати співробітництво з американською компанією з фокусом на енергетичній безпеці та незалежності нашої держави» - наголосив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Керівники НАЕК «Енергоатом» та Westinghouse Electric в присутності міністра енергетики України Германа Галущенка підписали лист про наміри, який затверджує досягнуті домовленості та визначає нові напрямки співпраці в майбутньому у інших сферах, окрім добудови нових енергоблоків АЕС. Документ підписано під час робочого візиту до США Президента України Володимира Зеленського.

Матеріал з https://www.facebook.com/minenergoUkraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень