Розглядалося питання модернізації Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 з вивченням іноземних мов імені З. Алієвоїі

Дата: 02.09.2021 08:55
Кількість переглядів: 208

1 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко спільно з першим заступником голови Бучанської райдержадміністрації Андрієм Діхтяруком відвідав Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школа І-ІІІ ступенів № 12 з вивченням іноземних мов імені З. Алієвоїі.

Фото без опису

До складу делегації увійшли: Народні депутати України Олександр Горобець та Андрій Клочко, заступник Міністра освіти та науки України Віра Рогова, голова Ірпінської міської ради Олександр Маркушин, директор Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адмінсітрації Ярослава Тростянська.

Вмісткість школи складає понад 2 тисячі школярів.

До слова, у цьому році школа прийняла 14 перших класів.

Фото без опису

Навчальний заклад є Школою Кембриджського університету в Україні, партнером Пірсон, учасником Всеукраїнського експерименту з апробації нового Державного стандарту початкової загальної освіти.

Школа плідно співпрацює з представництвами іноземних видавництв в Україні. В школі вивчається 13 іноземних мов.

До початку навчального року в школі відремонтували та укомплектували спортивний зал, початкові класи забезпечили усіма технічними засобами та надсучасним освітнім обладнанням, оновили бібліотечний фонд.

Фото без опису

Але поряд з цим, школа потребує модернізації та повної реформації шкільного харчування.

В рамках реалізації Плану заходів з реформування системи шкільного харчування, ініціатором якого є Перша Леді України Олена Зеленська, на усіх рівнях виконавчої і законодавчої влади Київщини та України будемо реалізовувати та підтримувати таку надпотужну шкільну навчальну платформу в Бучанському районі.

Нам є ким і чим пишатися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень