Німецький лоукост-перевізник Eurowings виконав перший рейс до України

Дата: 03.09.2021 11:37
Кількість переглядів: 200

Літак Airbus A320 Eurowings вперше здійснив посадку в Міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Таким чином німецький авіаперевізник став уже 4-ою компанією Lufthansa Group, окрім Lufthansa, Swiss International Air Lines та Austrian Airlines, який працюватиме на українському ринку.

Фото без опису

“Розширення мапи міжнародних рейсів у МА “Бориспіль” – один із пріоритетів, які наразі стоять перед новим керівництвом аеропорту. Тому я радий, що зараз в Україні з’явився один із найбільших лоукостерів Європи і ми нарешті маємо регулярні рейси до Дюссельдорфу.

Ринок авіаперевезень активно відновлюється і ми маємо використовувати це вікно можливостей для розвитку «Борисполя» як міжнародного авіахабу та мережі регіональних аеропортів” – коментує Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

Нові рейси Київ – Дюссельдорф – Київ

Відтепер авіаперевізник буде виконувати рейси з Дюссельдорфа до Києва тричі на тиждень – щопонеділка, щосереди та щоп'ятниці.

? У понеділок та середу борт відправляється з Дюссельдорфа об 11:30, і прибуває до Києва о 15:10, в п’ятницю вилітає о 06:50 і прибуває до Києва об 10:30.

? У зворотному напрямку борт вилітає щопонеділка та середи о 15:55 і прибуває о 17:40 в Дюссельдорф, в п’ятницю відправляється з Києва об 11:15 і прибуває до місця призначення о 13:00.

«Це довгоочікувана подія і нам надзвичайно приємно що Eurowings починає польоти в Україну. Приємно, що саме «Бориспіль» приймає одного з найбільших лоукостерів Європи. Для нас це честь і нова сторінка тридцятирічної співпраці аеропорту з Lufthansa Group. Бажаємо Eurowings безпечних польотів, нових маршрутів і щасливих пасажирів», – підкреслив Олексій Дубревський, генеральний директор Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Довідково

Eurowings – німецький low-cost перевізник, дочірній підрозділ авіаційного холдингу Lufthansa Group. Eurowings є лідером ринку в аеропортах Дюссельдорфа, Гамбурга, Штутгарта та Кельна/Бонна і має флот близько 100 літаків A319, A320, A330. Eurowings вважається найбільшою туристичною авіакомпанією в Німеччині.

https://www.facebook.com/MinInfra.UA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень