"Виробнича практика - запорука вдалого початку професійної діяльності", - Микола Ляшенко

Дата: 03.09.2021 14:52
Кількість переглядів: 274

03 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом із заступником голови Максимом Петльованим провів робочу зустріч із завідувачем кафедри менеджменту Університету державної фіскальної служби України Миколою Гусятинським щодо проходження виробничої практики в структурі Бучанської районної державної адміністрації.

Микола Ляшенко наголосив, що одним із важливих напрямків професійної підготовки майбутніх працівників місцевих органів самоврядування є практика, особливо виробнича практика.

"Саме з виробничої практики розпочинається засвоєння фахівцями практичних знань, вмінь, навичок та безпосереднє знайомство з майбутньою професійною діяльністю. В період виробничою практики студент стає учасником практичної діяльності із застосуванням правових норм, спостерігає і аналізує різні боки діяльності фахівців-практиків, здобувають нові знання та опановують спеціальність на практиці" - зазначив Голова.

За результатами зустрічі підписали Договір про проходження виробничої практики студентів УДФС України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування у Бучанській райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень