КЗ КОР "Центр творчості дітей та юнацтва Київщини" запрошоє учнівську молодь до участі у онлайн-фотоконкурсі

Дата: 06.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 253

Запрошуємо учнівську молодь Київщини до участі в обласному онлайн-фотоконкурсі "Неосяжна моя, Україно!", що відбудеться протягом 24-27.09.2021 та присвячений Міжнародному дню туризму. Учасники конкурсу протягом вересня, до 24.09.2021, мають надіслати фото (окремі файли) та заявки (вордівський документ) в електронному форматі на пошту ctduk_tyrustu@ukr.net (із написом у темі повідомлення "Фотоконкурс") у трьох номінаціях: «Свята спадщина», «Туристи на маршруті» та «Дива України очима дітей». Під фото підписується його назва.

У заявці слід вказати номінацію, назву фотографії, автора та його дані (клас/курток та заклад освіти). Приймається не більше 6-ти робіт від регіону (не більше 2 фото у номінації). Підбиття підсумків конкурсу відбудеться 27 вересня 2021 року. Просимо дотримуватися академічної доброчесності, фото мають бути зроблені учасниками конкурсу.

Зміст номінацій:

Туристи на маршруті (фото, зроблені під час походів, експедицій, екскурсій);

Дива України очима дітей (фото природних та архітектурних, мистецьких тощо об’єктів України);

Свята спадщина (фото із зображенням народних звичаїв, обрядових дійств, державних чи патріотичних заходів, історичних реконструкцій тощо).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень