Компенсація різниці в тарифах дозволить місцевим керівникам не підвищувати ціни на тепло для населення, — Денис Шмигаль

Дата: 09.09.2021 10:35
Кількість переглядів: 174

Згідно з контрактом, який НАК «Нафтогаз України» пропонує теплокомуненерго, ціна на блакитне паливо для комунальних підприємств становить 7,42 грн за кубічний метр. Це дозволяє місцевим керівникам не підвищувати ціни на тепло для населення в цьому опалювальному сезоні. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 8 вересня.

Прем’єр-міністр підкреслив, що готовність до опалювального сезону наразі становить понад 80%, та наголосив, що все йде відповідно до графіків.

«Місцева влада, як і в попередні роки, буде ухвалювати рішення, коли саме стартує опалювальний сезон. Так само, органи місцевого самоврядування тепер відповідальні за встановлення тарифів на тепло та гарячу воду. Уряд, як ми і обіцяли, продовжить допомагати місцевим керівникам і вирішить питання з компенсацією для теплокомуненерго», — зазначив Денис Шмигаль.

Очільник Уряду нагадав, що минулого тижня було схвалено постанову про створення територіальних комісій, які верифікуватимуть борги ТКЕ. Наступним кроком Уряд затвердив методики визначення різниці в тарифах.

Детальніше https://bit.ly/3DVFtVr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень