Програма USAID “Мріємо та діємо” оголошує другий відбір громад до участі у програмі та можливості отримати підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток молоді, громади

Дата: 10.09.2021 10:58
Кількість переглядів: 192

Програма USAID “Мріємо та діємо” оголошує другий відбір громад до участі у програмі та можливості отримати підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток молоді, громади з 9 областей: Київської, Івано-Франківської, Рівненської, Херсонської, Одеської, Харківської, Волинської, Запорізької та Закарпатської (окрім обласних центрів). Долучитися до програми можна, взявши участь у конкурсі “МолодьТут: створи громаду молодіжних перспектив”.

Фото без опису

За результатами конкурсного відбору буде обрано до 30 територіальних громад з вищеперелічених областей. Вони працюватимуть разом з “Мріємо та діємо” над створенням сприятливого середовища для розвитку, навчання та реалізації молоді. Участь у програмі відкриває такі можливості: створення сучасного та інклюзивного молодіжного центру, впровадження навчальних програм з підприємництва та розвитку кар’єрних можливостей молоді, громадянської освіти та залучення молоді до вирішення проблем у громадах, а також підвищення соціальної згуртованості та поваги до різноманіття.

Кінцевий термін подачі заявок - до кінця дня 10 жовтня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень