Відбулися робочі зутрічі з питань стану вакцинації проти COVID-19 працівників навчальних закладів району

Дата: 10.09.2021 14:28
Кількість переглядів: 192

У зв‘язку із викликами, спричиненими короновірусною хворобою, та з метою проведення роз'яснювальної роботи з питань профілактики захворюваності, 9 вересня заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Максим Петльований разом з начальником управління гуманітарної політики Бучанської РДА Ярославою Поляковою здійснили низку робочих зустрічей з працівниками дошкільних навчальних закладів Пісківської та Немішаївської громад.

Фото без опису

Йшлося про проведення обов'язкових профілактичних щеплень працівниками окремих професій, діяльність яких може призвести до зараження цих працівників та поширення ними інфекції. Розмова відбувалася у формі обговорення проблем, причин побоювання та небажання працівників відповідних закладів освіти робити щеплення. Зокрема, було наголошено, що згідно чинного законодавства України, у разі переведення Київської області в «жовту», «помаранчеву» або «червону» зону буде дозволено працювати закладами освіти, де вакциновано від короновірусної хвороби COVID 19 щонайменше 80 відсотків загальної кількості працівників.

Фото без опису

У зустрічах також взяли участь Голова Пісківської селищної ради Володимир Луцков, начальник відділу освіти Пісківської громади Анатолій Боряк, головний лікар Пісківської АЗПСМ Олена Чубик та начальник відділу освіти Немішаївської селищної ради Олена Лазутіна.

Бучанська райдержадміністрація вкорте засвідчує повагу до працівників сфери освіти та закликає відповідально ставитись, в першу чергу, до свого здоров'я й сприяти у забезпеченні планової роботи усіх закладів освіти.

Вакцинація - єдиний ефективний спосіб захистити населення і зменшити захворюваність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень