У центральному парку с. Пісківка обласштовано дитячий спортивний майданчик в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна»

Дата: 10.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 213

В рамках робочого візиту до Пісківської громади заступник Голови Максим Петльований разом з начальником управління гуманітарної політики Ярославою Поляковою здійснили інспекцію облаштування дитячого спортивного майданчику в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» у центральному парку смт. Пісківка.

Фото без опису

Спортивний майданчик має три обов’язкові елементи – лавочку, шведську стінку та бруси/турнік. Усі снаряди – дуже прості, щоб займатися на них могли навіть початківці. У нагоді навігація з комплексом розроблених вправ, яка передбачає декілька рівнів складності під час виконання вправ, спрямованих на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість. Проєкт дозволяє кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

Крім того, на запрошення Голови Пісківської селещної ради Володимира Луцкова відвідали об’єкт благоустрою багатоповерхових житлових будинків в на вул. Заводська, 94 та 96.

Приємно відмітити, що роботи проводяться згідно усім стандартам та правилам безпеки експлуатації прибудинкової території.

Зокрема, здійснено видалення небезпечних дерев та гілок у дворі, утеплено перші поверхи, замінено вхідні двері до кожного під’їзду, облаштовано зручні і сучасні лавочки, дитячий майданчик, альтанки для відпочинку та настільного тенісу.

Крім того, покриття проїздів здійснюється відповідно до діючих норм і стандартів та розраховане, у разі необхідності, на подачу спецтранспорту, машин медичної допомоги та пожежної безпеки.

Ремонт здійснюється за рахунок канадського мецената.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень