У м. Буча відбулися святкові заходи з нагоди 120-річчя міста

Дата: 14.09.2021 08:44
Кількість переглядів: 251

День міста це свято, яке об'єднує всіх жителів разом. У цей день можна зібратися в колі нових і старих друзів, відвідати рідних, згадати особисті історії, а ввечері відправитися разом у чудову подорож творчості мешканців рідного міста!

Фото без опису

Голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом з першим заступником голови Бучанської райдержадміністрації Андрієм Діхтяруком взяв участь в урочистостях з нагоди 120 річчя Дня м. Буча, які проходили минулих вихідних.

Фото без опису

Без сумніву, Буча – одне з найкращих міст Бучанського району, в першу чергу для його мешканців та тих людей, які тут працюють, відпочивають, приїздять в гості, адже воно означає щось важливе: хтось тут народився і провів щасливі роки дитинства, хтось - зустрів своє перше кохання, дехто - домігся своєї першої перемоги, хтось - здійснив свою першу заповітну мрію.

Фото без опису

У ході урочистостей міським головою Анатолієм Федеруком були відзначені жителі міста від найстарших до найменших. Відзнаки отримали, всі, хто особисто доклав зусиль для розвитку та процвітання міста, щоб воно було затишним, комфортним, конкурентно спроможним та перспективним, таким, яким ми бачимо його сьогодні. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень