Петропавлівській Борщагівці 524 роки

Дата: 15.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 287

14 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко привітав жителів Петропавлівської Борщагівки зі святом - 524-річчя з нагоди дня села, та під час урочистої частини заходу вручив державну відзнаку Верховної Ради України голові Борщагівської сільської ради Олесю Кудрику за заслуги перед народом України, який на своїй професійній ниві зробив суттєвий внесок у розбудову громади.

Фото без опису

Не кожне село, селище чи місто може похвалитися таким багатим досвідом, культурним спадком, цікавими історіями про мешканців села та події минулих століть!

Сьогодні село Петропавлівська Борщагівка - сучасна і успішна громада з розвинутою інфраструктурою, школами, садочками, центрами надання адміністративних послуг, медичними ,освітніми і культурними закладами!

І все це створили мешканці села Петропалівська Борщагівка, своєю щоденною кропіткою працею, творчістю, піснями, картинами, віршами і прозою! Кожен, хто проживає та працює в сільській громаді вибудовуєте свою історію, яка є вже частиною історії нашої держави!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень