Програма Президента України "Здорова Україна" - реалізація на теренах Бучанського району

Дата: 15.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 235

14 вересня в рамках реалізації програми Президента «Здорова Україна» заступник голови Максим Петльований взяв участь відкритті локацій соціального проекту «Активні парки - локації здорової України» за участі начальника Управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації Сергія Тимофєєва, керівництва та виконавчих комітетів Немішаївської, Бородянської, Пісківської, Макарівської, Ірпінської, Коцюбинської та Білогородської громад.

Фото без опису

Основною метою соціального проекту є організація оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

Для гостей цих заходів проводили практичний курс користування спортивним обладнанням, влаштували пробний турнір з боччі, вправлялися на координаційній лінії, підтягувалися на перекладині, стрибали на скакалці, випробовували на міцність ракетки в спідмінтоні та провели майстер-клас на лавці-тренажері.

Кожній громаді було представлено свого координатора активного парку та подаровані спортивні сумки із килимками для пілатесу, координаційною драбиною, скакалками, футбольним м’ячем, підвісним фітнес тренажером, стреч-резинкою, бадмінтоном та бумерангом.

На території кожного активного парку є шведська стінка, лавка, бруси та турнік, сходи, координаційна лінія та майданчик для занять фітнесом.

Крім того парк обладнаний навігаційними матеріалами з QR-кодами з доступом до онлайн-тренувань різної складності, інформаційними стендами та стендами з мапою.

Згідно реалізації програми Президента «Здорова Україна» такі локації будуть облаштовані у всіх населених пунктах громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень