В рамках робочої поїздки Микола Ляшенко зустрівся з колективом Вишнівського ліцею "Ідеал"

Дата: 17.09.2021 08:39
Кількість переглядів: 179

У зв‘язку із тим, що у Київській області підвищився рівень захворюваності на COVID 19 , та з метою проведення роз'яснювальної роботи з питань профілактики захворюваності голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко спільно з головою Київської облдержадміністрації Василем Володіним здійснив робочу зустріч з колективом Вишнівського ліцею "Ідеал".

Фото без опису

Йшлося про проведення обов'язкових профілактичних щеплень працівниками окремих професій, діяльність яких може призвести до зараження цих працівників та поширення ними інфекції. Розмова відбувалася у формі обговорення проблем, причин побоювання та небажання працівників відповідних закладів освіти робити щеплення. Зокрема, було наголошено, що згідно чинного законодавства України, у разі переведення Київської області в «жовту», «помаранчеву» або «червону» зону буде дозволено працювати закладами освіти, де вакциновано від короновірусної хвороби COVID 19 щонайменше 80 відсотків загальної кількості працівників.

Фото без опису

У зустрічі також взяли участь міський голова Вишневої міської ради Ілля Діков та його заступник Олексій Поліщук , директор Департаменту охорони здоров'я Київської облдержадміністрації Олена Єфіменко та заступниця директора Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації Ярослава Тростянська, начальник Управління освіти охорони здоров'я Вишневої територіальної громадиВалерій Скачко та Гголова Фастівської райдержадміністрації Євген Кабатов.

Вакцинація - єдиний ефективний спосіб захистити населення і зменшити захворюваність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень