З нагоди Дня рятівника у м. Вишневе відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів ГУ ДСНС Київщини

Дата: 17.09.2021 08:46
Кількість переглядів: 231

Напередодні Дня рятівника у м. Вишневе відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів ГУ ДСНС Київщини.

Від Бучанського району участь у змаганнях взяли Бородянська та Ірпінська РВ ГУ ДСНС у Київській області.

Фото без опису

Почесними гостями були: голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко, директор Департаменту ресурсного забезпечення ДСНС України Олег Нетреба, начальник Головного управління національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового господарства Олексій Бойко, депутат Київської обласної ради Хвича Мепаришвілі.

Під час урочистої частини відбулися нагородження найкращих працівників особового складу підрозділів ДСНС у Київській області.

Фото без опису

В рамках заходу рятувальники ознайомили присутніх з оснащенням пожежних, продемонстрували пожежно-рятувальну техніку, навчили, як правильно користуватись вогнегасником, проводили практичні навчання по наданню першої медичної допомоги. Підрозділи аварійно-рятувального загону спеціального призначення та ????медична служба розповіли про свої напрямки роботи у системі ДСНС. Також була продемонстрована інноваційна техніка з пожежогасіння.

Фото без опису

Особливо вкрай цікаво було дітям приміряти на себе бронежилети, подавати воду з брандспойту, шукати «вибухонебезпечні предмети» справжнім металошукачем у споряджені фахівця піротехнічних робіт.

Дивлячись на цих сильних і мужніх людей, стає зрозуміло, що ми в надійних руках і, у випадку біди, без сумніву до кожного прийде допомога.

Бучанська районна державна адміністрація висловлює щиру подяку за вашу роботу, шановні рятувальники!

З прийдешнім святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень