Особовий склад 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь приймав вітання з нагоди Дня рятівника

Дата: 17.09.2021 14:31
Кількість переглядів: 241

З нагоди святкування Дня рятівника голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко привітав особовий склад 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь та нагородив працівників пожежно-рятувальної служби за бездоганне виконання службових обов’язків, самовідданість і високий професіоналізм.

Фото без опису

Рятувальник - це вже не професія, це спосіб життя, адже постійно перебуваєш у очікуванні тривоги: можливо комусь саме зараз потрібна буде допомога.

Рятувальна робота небезпечна і вимагає довірливої співпраці – неправильне рішення або поведінка може загрожувати здоров'ю, життю або майну самого рятувальника або ж здоров'ю, життю або майну інших людей.

А от для профілактики випадків є пожежні інспектори, які перевіряють безпеку в різних установах, а також займаються роботою з населенням, проводять бесіди із школярами та дошкільнятами.

Фото без опису

Також приємно відмітити, що привітати 36-ї Державну пожежно-рятувальну частину м. Ірпінь прийшли не тільки Міський голова Олександр Маркушин, а також і дошкільнята. Особовий склад 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь – це дійсно команда, це однодумці, яких об'єднує спільна мета.

Ще раз дозвольте від усією душі привітати Вас, наші шановні рятувальники, з Вашим професійним святом! Щиро зичу Вам щастя, добробуту, здоров’я і любові!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень