Кращих батьків області привітали з Всесвітнім днем батька

Дата: 21.09.2021 09:50
Кількість переглядів: 194

З нагоди Всесвітнього дня батька 20 вересня в Київській обласній державній адміністрації на чолі з профільним заступником голови Олегом Торкуновим привітали кращих батьків Київщини. До вітань долучилася й Бучанська райдержадміністрація в особі заступника начальника служби у справах дітей Любові Дубінчук.

Фото без опису

З чим асоціюється слово «Батько»? - Мудрість, стабільність, сила, впевненість, витримка, приклад, захист, доброта, порада, щедрість.

Роль батька у вихованні дитини та знайомстві дитини зі світом важко переоцінити, її можна тільки відчути.

Для хлопчика приклад батька – це орієнтир правил поведінки та ставлення до світу, до себе та до інших людей в дорослому житті. Це дзеркало, яке показує яким слід бути, як поводитися. Це опора та формування тих рис та якостей характеру, які підготують до реалій життя та сформують образ справжнього чоловіка.

Для дівчинки – це підсвідома цеглинка фундаменту її особистості, яка формує ідеальний образ чоловіка у майбутньому. Це відчуття того, що в світі є людина, до якої завжди можна звернутися за допомогою та захистом, незважаючи ні нащо.

І от такими батьками стали 20 чоловіків з Київщини.

Фото без опису

Усіх учасників урочистостей привітали подяками очільника Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, подарували корисні для чоловіків дарунки - дрелі-шуруповерти, а щоб порадувати усі родини – нагородили сертифікатами на відпочинок до Аквапарку для всієї сім’ї.

Приємно відмітити, що святкування завершилося концертом, де учасниками і артистами були номінанти-батьки та члени їх родин.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень