У Дмитрівці відбулися святкові заходи з нагоди Дня села

Дата: 22.09.2021 14:10
Кількість переглядів: 194

21 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко взяв участь у святкуванні Дня села Дмитрівка, де привітав жителів та гостей зі святковою подією.

Фото без опису

Село Дмитрівка достатньо «молоде», та вже може пишатися своїми земляками, які увійшли золотими літерами на сторінки України як видатні постаті. Це і:

- заслужений артист України, сопілкар Євген Бобровніков;

- художниця, вчителька Дмитрівської загальноосвітньої школи Наталія Нечай;

- український письменник, Голова Київської обласної організації Національної спілки письменників України Володимир Бубир;

- український поет, правник, представник сучасної української літератури покоління двотисячників, член Національної спілки письменників України Степан Дупляк.

Фото без опису

Багата земля села Дмитрівки на таланти!!! Та й зараз підростають діти і розвивається молодь і я впевнений, що ще не раз ми почуємо імена талановитих дмитрівчан по телебаченню і прочитаємо про них на шпальтах вітчизняних та міжнародних періодичних видань та в мережах інтернету.

Бажаємо усім жителям села Дмитрівка процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень