Територіальні громади Бучанського району приєднуються до проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Дата: 22.09.2021 14:27
Кількість переглядів: 189

В рамках реалізації президентської програми «Здорова Україна», 22 вересня Борщагівська та Вишнева громади приєднались до проєкту «Активні парки – локації здорової України».

Фото без опису

У відкритті локацій брали участь Заступник Голови Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований, начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофеєв, заступник Голови Вишневої міської ради Олексій Поліщук та староста с. Софіївська Борщагівка Вадим Костенко.

Не зважаючи на погодні умови сьогодні 22 вересня у с. Софіївська Борщагівка (провулок Шкільний, 5) та м. Вишневе (вул. Європейська, центральний парк) були відкриті «активні парки», які складається з універсального спортивного майданчика (турнік, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, вільний простір для тренувань без знаряддя, лавка для виконання динамічних вправ). «Активний парк» розрахований на використання як дітьми так і дорослими.

У кожну громаду були вручені спеціалізовані сумки координаторам «Активних парків» із спортивним знаряддям для усіх категорій бажаючих активно проводити своє дозвілля.

Нагадуємо, що у кожному парку розміщується інформаційний стенд, а біля кожного знаряддя – табличка з QR-кодом для сканування через смартфон та отримання відеоінструкції від відомих особистостей з комплексами вправ різної складності для початківців, досвідчених та професіоналів.

Запрошуємо мешканців Борщагівської та Вишневої громад відвідати місця локацій «активних парків», де ви зможете активно провести дозвілля та займатися спортом в колі сім’ї, друзів, сусідів, шкільних колективів, та й просто прогулюючись повз нього, в будь-який час позайматися спортивними вправами під керуванням інструкторів або самостійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень