В рамках "Програми співробітництва з метою розвитку та сприяння демократії" підприємниці Білогородської, Борщагівської, Дмитрівської громад та м. Києва взяли участь у тренінгу "Як стати самодостатньою підприємницею і зберегти життєвий баланс"

Дата: 23.09.2021 09:38
Кількість переглядів: 196

22 вересня під час проведення тренінгу із підприємництва «Як стати самодостатньою підприємницею і зберегти життєвий баланс» Голова Бучанськоі райдержадміністрації Микола Ляшенко провів робочу зустріч з радником Посольства Литви в Україні Ґєдрюсом Ґраніцкасом та директоркою ГО «East European Cooperation» Беатріче Белявців.

Фото без опису

Слід зазначити, що проєкт фінансується Посольством Литовської Республіки в Україні в рамках «Програми Співробітництва з Метою Розвитку та Сприяння Демократії».

Учасниці тренінгу – підприємниці Білогородської, Борщагівської, Дмитрівської громад та м. Києва.

Микола Ляшенко висловив подяку Литовській Республіці за підтримку України на шляху до європейських цінностей та стандартів рівності. Вже не для кого не секрет, що жінки в місцевому самоврядуванні,підприємницькій та громадській діяльності України стають все більш активними. Це є ознакою помітного успіху у впровадженні демократичного управління, спрямованості на побудову суспільства рівних можливостей.

Також Микола Ляшенко обговорив з Ґєдрюсом Ґраніцкасом та Біатріче Білявців перспективи україно-литовського співробітництва на регіональному рівні, можливості обміну досвідом та впровадження спільних проєктів у Бучанському районі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень