Розпочалися навчання з резервістами та військовозобов’язаними 133-ої окремої бригади територіальної оборони Бучанського району

Дата: 24.09.2021 08:35
Кількість переглядів: 295

23 вересня розпочалися навчання з резервістами та військовозобов’язаними 133-ої окремої бригади територіальної оборони Бучанського району, що триватимуть до 1 жовтня.

Фото без опису

Участь у заході взяли голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко, перший заступник голови Бучанської райдержадміністрації Андрій Діхтярук, голова Бучанської районної ради Володимир Дубас, депутати районної ради Роман Бахтигарєєв та Олена Гуменюк-Торган, голова Ірпінської міської ради Олександр Маркушин.

Під керівництвом майора Олексія Чумака - начальника Бучанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки офіцери, сержанти та солдати набуватимуть практичних навичок під час виконання завдань з територіальної оборони району.

Фото без опису

У планах відпрацювати виконання бойових завдань щодо оборони району, охорону критично важливих об’єктів та комунікацій населених пунктів, охорону та забезпечення надійного функціонування органів влади, підтримку правопорядку і безпеки в місцях скупчення людей, розгортання штабу району тероборони та основного командного-спостережного пункту 133-ої окремої бригади територіальної оборони Бучанського району.

Співпраця військкоматів, бригади та Бучанської райдержадміністрації проведе спільно навчання для підготовки та організації дій у разі збройних загроз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень