Навчання з територіальної оборони Бучанського району пройшли на полігоні для стрільби

Дата: 26.09.2021 16:04
Кількість переглядів: 203

24 вересня продовжилися навчання територіальної оборони Бучанського району на полігоні для стрільби, де офіцери та резервісти, спільно з військовослужбовцями терцентрів комплектування та соціальної підтримки виконували вправи зі стрільб.

Фото без опису

Таке спільне відпрацювання, закріплення навичок та практики поводження зі зброєю досвідчених воїнів і молодих резервістів істотно підвищувало ефективність заходів. Адже інструкторами на практичних заняттях були ті, хто досконало володіє різними видами зброї, а деякі застосовували її в умовах реального бою.

Перед тим, як застосовувати зброю, резервісти пройшли заняття з техніки безпеки та інженерної підготовки, ознайомлення з різними видами вибухівки. Водночас відбувалися тренування з розбирання та збирання зброї. Інструктори та досвідчені воїни пояснювали, що ці навички потрібно новачкам відпрацювати та довести до автоматизму, адже у стресових ситуаціях бойових дій діяти без жодних зволікань та за лічені секунди усунути несправність зброї.

Разом з основним складом військовослужбовців терцентрів комплектування та соціальної підтримки на полігон для стрільби прибули й представники Бучанської райдержадміністрації та Бучанської районної ради. Зокрема, депутат Роман Бахтигареев, як колишній військовослужбовець, радо поділився досвідом з поводження зброї та прицільної стрільби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень