Екологічна акція "Зростаймо разом" у с. Загальці Бородянської територіальної громади об'єднала декілька поколінь учасників

Дата: 28.09.2021 09:25
Кількість переглядів: 228

В рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна", за ініціативи голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, продовжується екологічна акція для першокласників "Зростаймо разом".

Фото без опису

Сьогодні захід відбувся на території Загальцівського закладу освіти I-III ступенів - закладу дошкільної освіти Бородянської громади.

Вже стало доброю традицією приїжджати до дітей і разом саджати дерева на шкільних та прилеглих територіях, які через десяток років будуть буйно зеленіти і радувати прохолодою влітку і захищати від вітру взимку.

Цього разу у заході взяли участь Голова Бучанської РДА Микола Ляшенко, його заступник Максим Петльований, Голова райради Володимир Дубас та депутати Василь Феєр, Тетяна Яловчак і Алевтина Ковальчук, Голова Бородянської громади Олександр Сахарук, начальник відділу освіти Бородянської селищної ради Тетяна Кравчук, депутати Максим Шеремет, Олег Бульбанюк, Ірина Орел, начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко, директор ДП "Клавдієвське лісове господарство" Олександр Лавренюк, головний лісничий Сергій Грамушняк.

Фото без опису

Школярі 1, 9 та 11 класів Загальцівського закладу освіти I-III ступенів - закладу дошкільної освіти разом з членами делегації саджали дерева, поливали саджанці, найменші помічники давали імена ялинкам та дубочкам. загадували бажання та мріяли про те як вони разом зростатимуть.

Крім того, у Новобудській філії ОЗО " Загальцівського ЗЗСО І - ІІІ ступенів - ДНЗ" було також висаджено 20 червонолистих дубів.

Домовлено продовжувати акцію озеленення та залучати нових учасників до заходу!

Фото без опису

Це має стати доброю традицією як для дорослих і дітей! Зростаймо разом - працюймо разом!

Бучанська РДА вдячна начальнику Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексію Бойко, директору ДП "Клавдієвське лісове господарство" Олександру Лавренюку та головному лісничому Сергій Грамушняк за підтримку та забезпечення посадковим матеріалом навчальні заклади Бородянської громади для реалізації вищезгаданої ініціативи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень