Микола Ляшенко оглянув Загальцівський заклад освіти I-III ступенів - заклад дошкільної освіти, де наразі тривають роботи з реконструкції закладу

Дата: 28.09.2021 09:52
Кількість переглядів: 210

В рамках проведення екологічної акції для першокласників "Зростаймо разом" у с. Загальцівці Бородянської територіальної громади, 27 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом із заступником голови Бучанської райдержадміністрації Максимом Петльованим відвідав Загальцівський заклад освіти I-III ступенів - заклад дошкільної освіти, де зараз проводяться ремонтні роботи за кошти Київського обласного бюджету.

Фото без опису

Зокрема, утеплюється фасад школи, замінюють вікна на енергоефективні. За проєктом ремонт мав би закінчитися до кінця вересня. Нажаль терміни не дотримані.

Крім того, після зливи в одному із класів та коридорі стеля знаходиться в аварійному стані, що небезпечно для життя і здоров'я дітей та працівників навчального закладу.

Фото без опису

Наразі надані відповідні розпорядження і найближчим часом будуть проведені необхідні ремонтні роботи по усуненню аварійного стану стелі та закінченню інших робіт.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень