Спортивні новини Немішаєвської громади

Дата: 30.09.2021 08:52
Кількість переглядів: 544

У селищі Немішаєве уже близько 16 років (буде у грудні) існує школа східних бойових мистецтв «У-Вей», тренування якої проходять на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» та місцевого спортивного клубу «Energy drive». Незмінним тренером школи є Віталій Лисак. За роки становлення та розвитку школи «У-Вей» його вихованці стали неодноразовими переможцями не тільки Всеукраїнських, а й міжнародних змагань з ушу-саньда та кікбоксингу WAKO. Зокрема, Ілона Ольховик за здобуті результати у міжнародних змаганнях отримала спортивне звання «майстер спорту України міжнародного класу», а ще декілька спортсменів мають спортивний розряд «кандидат в майстри спорту». Близько 100 вихованців з Немішаєве, Микулич, Клавдієво-Тарасового, Мироцького відвідують заняття на сьогоднішній час.

Фото без опису

Останній рік вихованці школи беруть активну участь у змаганнях з кікбоксингу різного рівня, серед них є 5 чемпіонів України. Громадськими активістами з питань спорту адмініструється сторінка у ФБ «Спортивний актив Немішаївської громади» https://www.facebook.com/sportrada, де висвітлюються здобутки за останні роки.

 

20 липня у Токіо на засіданні Міжнародного олімпійського комітету було прийнято доленосне рішення - кікбоксинг WAKO став олімпійським видом спорту. Це надає більше можливостей, мотивації для наших спортсменів.

 

З 16 по 19 вересня у місті Будапешт (Угорщина) відбувся Кубок Світу з кікбоксингу за версією WAKO. У складі збірної України участь взяли 6 спортсменів нашого клубу. Золоті нагороди вибороли Матвій Куявець та Олександр Лисак, бронзові – Данило Кривенко, Назар Фролов, Ілона Ольховик. На жаль, залишився без нагороди Віктор Приходько, до цього перемігши у двох поєдинках та програвши на стадії 1/4 фіналу. Загалом збірна України зайняла 2 командне місце серед 45 збірних світу поступившись лише збірній Угорщини.

Фото без опису

 

Хочемо висловити слова вдячності за постійну підтримку спортсменів підприємцям Оксані та Вадиму Бондарчукам; підтримку Віктора Приходька з села Мироцького - Бучанському міському голові Анатолію Федоруку; підтримку в цілому нашої команди – Сергію та Оксані Салівон, Івану Кудирку, Сергію Кармазіну, керівництву ТОВ «Пауер белт», Максиму Золотареву, Олександру Грецишину, Людмилі Миколюк; підтримку Данила Кривенка з селища Клавдієво-Тарасове - Ользі Василевській-Смаглюк; Олені Лук'яненко, Наталії Клинченко, за надання залу для підготовки спортсменів – Володимиру Альохіну.

 

Бажаємо нашим спортсменам успіхів та наступних перемог!

Ми завдячуємо кожному, хто підтримує наших спортсменів. Активно ведемо належну інформаційну роботу щодо наших спонсорів, меценатів. Адже вихованці школи прославляють не тільки Бучанський район, а й Україну в цілому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень