У Пісківській громаді відбулася висадка дерев учнями Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ніни Сосніної

Дата: 30.09.2021 08:59
Кількість переглядів: 202

Висаджувати дерева на шкільних та прилеглих територіях разом зі школярами стає вже традицією для представників Бучанської райдержадміністрації!

Фото без опису

Сьогодні в Пісківській громаді на території Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ніни Сосніної за участю заступника голови Бучанської райдержадміністрації Максимом Петльованим, начальника управління гуманітарної політики Ярослави Полякової, начальника відділу освіти Пісківської громади Анатолія Боряка, директора школи Раїси Пилипенко та працівників цього навчального закладу висаджували ялинки, липи, горобину та калину.

Бучанська райдержадміністрація висловлює свою подяку ДП «Тетерівське лісове господарство» та Київському обласному управлінню лісового та мисливського господарства за сприяння в проведенні таких заходів та активну підтримку ініціатив райдержадміністрації.

Нагадуємо, що захід реалізується в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна" та екологічної акції для першокласників "Зростаймо разом" за ініціативи Голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень