В районі відкрився ще один спортивний майданчик в рамках проєкту «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 30.09.2021 11:40
Кількість переглядів: 479

29 серпня в с. Шпитьки Дмитрівської громади голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом з начальником управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергєм Тимофєєвим офіційно відкрити «активний парк» для мешканців села.

Фото без опису

Об'єкт було встановлено, в рамках започаткованої Президентом України Володимиром Зеленським програми "Здорова країна" і спрямованого на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

Мета проєкту – зробити спорт доступним для всіх та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Фото без опису

До відкриття цього спортивного майданчика долучились заступник голови Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований, начальник управління гуманітарної політики райдержадміністрації Ярослава Полякова, заступник Дмитрівського сільського голови Христина Сідакова, староста Шпитьківського старостинського округу Захар Рудяшко, староста Личанського старостинського округу Юлія Грищенко, працівники відділу освіти Дмитрівської сільської ради та звісно ті, для кого, в першу чергу, створюються і відкриваються подібні локації – учнівська молодь!

Сергій Тимофєєв традиційно вручив спеціалізовану сумку координатору Роману Смірнову зі спортивним знаряддям, яке успішно було протестовано разом з учасниками.

Фото без опису

Присутні на заході отримали практичний досвід користування спортивними снарядами, провели імпровізований турнір з боччі, вправлялися на координаційній лінії, підтягувалися на перекладині, стрибали на скакалці, випробовували на міцність ракетки в спідмінтоні та провели майстер-клас на лавці-тренажері.

Фото без опису

Спортивний майданчик «Активні парки» обладнаний наступним знаряддям:

??шведська стінка (гнучкість);

??лавка (тонус м’язів);

??бруси та турнік (сила);

??сходи (витривалість);

??координаційна лінія;

??майданчик для занять фітнесом.

Парк обладнаний навігаційними матеріалами з QR-кодами біля кожного тренажера з доступом до онлайн-тренувань різної складності, інформаційними стендами та стендами з мапою. Відтепер всі охочі зможуть активно провести дозвілля та зайнятися спортом під керівництвом координатора або самостійно, маючи під рукою смартфон.

Будьте здоровими, молодими та активними!

За матеріалами Дмитрівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень