Бучанська райдержадміністрація продовжує брати активну участь у проєкті "Зелена країна" та разом з учнями навчальних закладів висаджувати дерева на шкільних подвір‘ях Бучанського району

Дата: 01.10.2021 13:43
Кількість переглядів: 198

30 вересня акція проходила у Бузівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Дмитрівської громади. Заступник голови Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований разом з керівником апарату Тетяною Пажитновою, начальником управління гуманітарної політики Ярославою Поляковою, Головою Дмитрівської сільської ради Тарасом Дідичем, заступником Голови сільради Христиною Сідаковою, директором школи Сергієм Харитончиком, заступником директора школи Світланою Гоцуляк та школярами посадили сосни, ялини та липи.

Традиційно першокласники дали деревам імена і пообіцяли доглядати за своїми Сніжинкою, Пушинкою, Максиком, Котиком, Тарасиком, Сніжаною та іншими деревами.

Бучанська райдержадміністрація вдячна Ірпінському лісництву ДП "Київський лісгосп"за сприяння в проведенні акції та підтримці наших ініціатив.

Як раніше зазначалось, захід реалізується в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського "Зелена країна" та екологічної акції для першокласників "Зростаймо разом" за ініціативи голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна.

Акція має продовжуватися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень