Завершились навчальні збори військовозобов’язаних та резервістів підрозділів територіальної оборони Бучанського району

Дата: 01.10.2021 15:17
Кількість переглядів: 246

1 жовтня завершились навчальні збори військовозобов’язаних та резервістів підрозділів територіальної оборони Бучанського району, що проходили на базі дитячого санаторію  «Ластівка» з 22 вересня.

Фото без опису

Бучанський район показав злагоджену роботу всіх складових територіальної оборони: резервістів і військових, влади на рівні області і громади, підприємців і громадських лідерів.

Перший заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Андрій Діхтярук зазначив, що для району особливо важливо, аби бригада територіальної оборони була добре підготовленою та підкреслив, що навчання мають згуртувати людей, навчити діяти в надзвичайних ситуаціях та підготувати до оборони території України.

Фото без опису

Він подякував інструкторам та бойовим офіцерам, які воювали на Сході України, за те, що передають свій бойовий досвід резервістам.

Учасники, які найкраще відзначились під час навчальних зборів, отримали подяки від першого заступника Голови райдержадміністрації, командування оперативного об’єднання Сухопутних військ Збройних Сил України «Північ», органів місцевого самоврядування, військових комісаріатів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень