Бузівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Дмитрівської сільської ради приймала гостей

Дата: 01.10.2021 20:46
Кількість переглядів: 1642

На запрошення директора Бузівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дмитрівської громади Сергія Харитончика заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Максим Петльований, керуюча справами Тетяна Пажитнова, начальник управління гуманітарної політики Ярослава Полякова відвідали цей навчальний заклад.

Фото без опису

В школі влаштовано музей села Бузова, де представлена панорама життя села та шкільної родини з минулого століття до сьогодення. Головна мета діяльності музею полягає у залученні молодого покоління до вивчення та збереження історико-патріотичної спадщини свого народу, у формуванні освіченої особистості, розвитку творчих інтересів та пошукової діяльності, вихованні патріотизму, шанобливого ставлення до історії та культури українського народу.

Всі експонати, знімки різних років, спогади, цікаві матеріали до  музею надані мешканцями села. Назустріч пішли вчителі, батьки, випускники: нехай пам'ять залишиться для добрих людей, колег, вихованців, щоб зберегти коріння шкільної родини, щоб згадувати предків своїх.  Адже наша пам'ять – це наша історія.

Та на музеї приємні враження не закінчилися. Сергій Харитончик ознайомив із облаштуванням кабінетів біології, хімії, географії, англійської мови, інформатики та ресурсного кабінет, де працює з дітьми логопед.

Ці кабінети - це не тільки класи, де проводяться уроки біології, хімії, географії, інформатики, англійської мови, факультативні і гурткові заняття і виконуються позаурочні завдання, це і приклад належного стану матеріальної бази навчального процесу. 

Фото без описуУ закладі 5 класів з інклюзивною формою навчання. У них навчається 8 учнів з особливими освітніми потребами. Для соціальної адаптації та гармонійного розвитку дітей з ООП створено освітнє середовище, постійно працює шкільний психолог та соціальний  педагог.

Звісно повз увагу представників РДА не прийшла і шкільна їдальня. В школі організовано  повноцінне, безпечне та якісне харчування школярів. Шкільна їдальня стала улюбленим місцем для учнів закладу. Їдальня розрахована на 128 місць. Гарячим  харчуванням за кошти місцевого бюджету забезпечені діти-сироти та діти з малозабезпечених сімей. Учні 1-4 класів школи харчуються за кошти місцевого бюджету, решта класів та вихованці груп подовженого дня обідають за кошти батьків.  

Під час візиту відчувалась дружня атмосфера, яка панує в колективі, насамперед через уміння директора згуртувати навколо себе людей, адже тільки в такому середовищі можна розвиватися, відкривати свій потенціал і таланти.  

Фото без опису

Слід зазначити, що Сергій Харитончик велику частину свого життя присвятив улюбленій і, водночас, дуже відповідальній, суспільно важливій справі. За 15 років на посаді директора зарекомендував себе як висококваліфікований керівник та вмілий організатор.

Бучанська районна державна адміністрація дякує  директору школи Сергію Харитончику, педагогічному колективу за підтримку і багаторічну спільну професійну діяльність, що була направлена на покращення соціально-побутових, виховних та культурно-масових умов Бузівської загальноосвітньої школиІ-ІІІ ступенів Дмитрівської громади.

Окремо висловлюємо подяку Голові Дмитрівської об’єднаної громади Тарасу Дідичу за допомогу, підтримку ініціатив школи та вагомий внесок у розвиток громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень