На території Бучанського району відбулося відкриття першої поліцейської станції

Дата: 06.10.2021 20:29
Кількість переглядів: 380

На виконання Програми по забезпеченню охорони громадського порядку та профілактики правопорушень на території Дмитрівської сільської ради Бучанського району Київської області, затвердженої Рішенням третьої сесії восьмого скликання Дмитрівської сільської ради від 22.12.20 р., у селі Дмитрівка за адресою вулиця Молодіжна, 10, в приміщенні першого відділення сільської пожежної команди відкрито поліцейську станцію.

Фото без опису

Відкриття відбулося в межах реалізації проекту Національної поліції України та міжнародних партнерів, що передбачає функціонування у кожній територіальній громаді поліцейської станції та поліцейського офіцера громади.

У цій важливій події для Дмитрівської громади взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Київській області генерал поліції третього рангу Андрій Нєбитов, Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич, представники місцевого самоврядування та місцеві жителі.

Фото без опису

Генерал поліції вручив спеціальні сертифікати старшому лейтенанту поліції - Андрію Мельнику та старшому сержанту поліції - Олександру Стретовичу. Саме вони перемогли у конкурсному відборі та успішно закінчили тримісячний курс навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Лист-подяку від Нацполіції отримав і сільський голова Тарас Дідич.

Він зазначив, що завдяки втіленню такого проєкту, поліцейські офіцери громади матимуть змогу своєчасно розв'язувати проблеми громадян 24/7. Співпраця поліції та населення дозволить підвищити рівень довіри до правоохоронців та стане запорукою безпечної громади.

Матеріал Дмитрівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень