Вітання голови Бучанської районної державної адміністрації Миколи Ляшенка з нагоди Дня юриста України!

Дата: 08.10.2021 12:08
Кількість переглядів: 266

Шановні представники юридичної сфери! Щиро вітаю вас із святом! Професія юриста — це фундамент знань для кожної людини, який потрібен для того, щоб людина могла самостійно ефективно відстоювати власні права та інтереси».

Фото без опису

Професія юриста є досить цікавою, а також перспективною на сьогоднішній день. Хочеться допомагати тим людям, які знаходяться під захистом закону і держави, але не мають знань чи можливостей відстояти свої законні інтереси у суді.

Юристи повинні вміти працювати не лише з паперами та нормами закону, вони повинні вміти донести свої знання до людей.

Говорячи про професію юриста, не можна не згадати і про етичну культуру юристів. Адже ця професія вимагає все своє життя підкорити лозунгу: «Знати право, служити праву, захищати право».

Основна мета професії юриста — встановлення справедливості, тому бути юристом — це величезна відповідальність.

Фото без опису

То ж забезпечення законності, непорушності принципів правової держави, розбудова правового суспільства, прав та свобод кожного громадянина залежить саме від вас – людей Закону.

Від усієї душі бажаю вам професійних успіхів, міцного здоров’я, благополуччя та удачі!

Фото без опису

Крім того, Микола Ляшенко відзначив грамотами Бучанської районної державної адміністрації заступника начальника служби у справах дітей – начальника відділу з питань захисту прав дітей, сім’ї та профілактичної роботи Любов Дубінчук, начальника відділу звернень Олену Романенко та начальника управління цифрового розвитку та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Ігоря Романенка за вагомий внесок у розвиток державної правової політики, сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень