До Дня юриста в Університеті державної фіскальної служби України відбулися урочисті заходи

Дата: 09.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 242

8 жовтня в Університеті державної фіскальної служби України голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко взяв участь в урочистому святкуванні Дня юриста.

Фото без опису

Варто зазначити, що саме в цей день відбувається традиційна посвята першокурсників юридичних факультетів у студенти-правники з прийняття присяги юриста та зі спільним смакуванням каші з одного горщику для отримання високого звання «однокашники».

Урочисті відкрила в.о. ректора Університету державної фіскальної служби України Валентина Унинець-Ходаківська, яка привітала викладачів, студенті - правників та присутніх гостей зі святом і відзначила високий професіоналізм викладацького складу юридичних факультетів Університету.

Фото без опису

До привітань приєдналися директор Науково-навчального інституту права Василь Топчій, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, заступник Директора департаменту міжнародних фінансових проєктів Міністерства фінансів України Олена Михайлова, Генеральний директор директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України Олександр Пижов, перший заступник голови Бучанської райдержадміністрації Андрій Діхтярук, перший заступник голови Ірпінської міської ради Андрій Кравчук, директор Спеціалізованої школи № 210 Оболонського району м. Києва.

У своєму вітальному слові голова Бучанської райдержадміністрації відзначив важливу роль представників різних юридичних професій у державотворенні та забезпеченні правопорядку, адже щодня до адвокатів, нотаріусів, суддів звертається безліч громадян з тими чи іншими проблемами. Побажав студентам та викладачам легкого навчання, завжди бути відданими своїй справі та відкритими для громадян.

Фото без опису

За успіхи у діяльності на професійній ниві грамотами обласних, районних і місцевих органів влади також були нагороджені викладачі та ветерани Науково-навчального інституту права Університету Державної фіскальної служби України.

На завершення урочистої частини святкування Дня юриста усіх присутніх привітав Народний артист України Іво Бобул.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень