УВАГА!

Дата: 12.10.2021 11:29
Кількість переглядів: 183

За даними Міністерства охорони здоров’я України за останню добу 11 жовтня 2021 року в Україні зафіксовано 11 996 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 262, медпрацівників – 227).

Захворювання на коронавірус виявили в 512 жителів Київщини. Серед них – 53 дітей.

У Бучанському районі захворіли 150 осіб, у т.ч. 15 дітей.

Минулої доби надійшли 15 повідомлень про летальні випадки у Київській області, пов’язані з коронвірусом, в т.ч. 3 у Бучанському районі.

У зв’язку із тенденцією зростання захворювання на коронавірусну хворобу Бучанська районна державна адміністрація наполегливо рекомендує усім громадам району утриматися від проведення масових заходів найближчим часом. Мова йде не тільки про свята, а й конференції та конгреси.

Будь ласка, не нехтуйте своєю безпекою! Дотримуйтеся фізичної дистанції у громадських місцях та носіть захисні маски. Мийте руки та використовуйте спиртовмісні антисептики.

Вакцинуйтеся від COVID-19 в пунктах щеплень сімейних амбулаторій.

Вакцинація – це єдиний надійний захист від коронавірусної хвороби та її наслідків. Це швидко, просто та безпечно, а головне – краще, ніж дороговартісне лікування та реабілітація після наслідків перенесенного COVID-19.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень