ІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови

Дата: 19.10.2021 12:03
Кількість переглядів: 216

18 жовтня розпочнеться прийом заявок до ІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови, який розпочнеться у листопаді.

Метою змагання є розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови. Завдання Марафону розроблені творчою групою вчителів та викладачів української мови на чолі з Олександром Авраменком, доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка.

Взяти участь можуть учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти. Для участі необхідно подати заявку за покликанням та зареєструватися на платформі HUMAN з 18 до 31 жовтня 2021 року.

Марафон відбудеться в чотири етапи. Учасники які пройдуть всі етапи отримають сертифікати, а ті з них, що наберуть найбільшу кількість балів – дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

Довідково

Перший Всеукраїнський відкритий марафон з української мови було проведено дистанційно в лютому 2021 року. Захід дав можливість учням і студентам взяти участь в інтелектуальному змаганні, а також підтвердити свої знання української мови в умовах карантину. Для участі в Марафоні зареєструвалося понад 40 тис. учнів і студентів, 838 з яких отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

https://mon.gov.ua/ua/news/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень