В районі відкрився ще один спортивний майданчик у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Дата: 21.10.2021 08:54
Кількість переглядів: 191

20 жовтня заступник голови Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований відвідав відкриття спортивного майданчику у рамках соціального проєкту "Активні парки - локації здорової України" в с. Горенка Гостомельської громади, який став фінальним у Бучанському районі.

Фото без опису

Це приємна подія для мешканців Горенки, адже з такими майданчиками спорт стає доступним для всіх та залучає різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв традиційно вручив спеціалізовану сумку координатору #активний_парк зі спортивним знаряддям, яке успішно було протестовано разом з учасниками.

Нагадуємо, що у кожному парку розміщується інформаційний стенд, а біля кожного знаряддя – табличка з QR-кодом для сканування через смартфон та отримання відеоінструкції від відомих особистостей з комплексами вправ різної складності для початківців, досвідчених та професіоналів.

Запрошуємо мешканців Горенки відвідати активний парк і активно провести дозвілля та позайматися спортивними вправами в колі сім’ї та друзів, влаштувати змагання між сусідами або трудовими колективами.

Фото без опису

Слід зазначити, що всі громади Бучанського району долучилися до реалізації соціального проєкту, започаткованого Президентом України Володимиром Зеленським в рамках програми "Здорова країна.

Бучанська районна державна адміністрація дякує за плідну роботу та взаємодію усім громадам, і висловлює надію на подальшу плідну співпрацю та реалізацію ще багатьох корисних і соціально-орієнтованих проєктів в районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень